Snowfall Widget for Blogger

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Νίκη Χριστός - Ολυμπιακός Λευκώνα : 0-1 (πρώτο φιλικό προετοιμασίας)

Στο γειτονικό φιλικό ντέρμπι που διεξήχθη στο Χριστός, ανάμεσα στην γηπεδούχο Νίκη και τον φιλοξενούμενο Ολυμπιακό νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Λευκώνα με σκορ 1-0.

Διαβάστε περισσότερα...


Ασφαλώς δίκαια πήρε αυτή τη νίκη γοήτρου η ομάδα του Λευκώνα καθότι πιο έτοιμη και πιο έμπειρη, αφού πέρσι έχασε στα Play Off την άνοδο στην Α΄ κατηγορία και σίγουρα θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν και φέτος στον Β΄ όμιλο της Β΄ κατηγορίας.
Για την γηπεδούχο Νίκη απόλυτα επιτυχημένο κρίνεται το πρώτο φιλικό τεστ, παρά την ήττα με 1-0. Κι αυτό γιατί από την μία η ομάδα έχει μόλις 5 ημέρες προετοιμασία στα πόδια της καθώς απουσίαζε ο προπονητής Αχιλλέας Καραβασίλης, ενώ από την άλλη έγινε μια ριζική ανανέωση στο ρόστερ και στην ομάδα συμμετέχουν νεαροί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ακαδημία και είναι γεννημένοι μετά το  1996, ενώ από το περσινό ρόστερ στον σημερινό αγώνα αγωνίσθηκαν μόνο τρεις έμπειροι ποδοσφαιριστές.

Για την ιστορία το γκολ πέτυχε στο 81ο λεπτό ο Σωτήρης Πεσχλιβάνης με κοντινό πλασέ, μετά από εκτέλεση κόρνερ, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων., ενώ στο 70΄ ο Λευκώνας κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε πολύ άστοχα ο Ακριτίδης.
Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι πολύς κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου του Χριστός, για να παρακολουθήσει το φιλικό αυτό ντέρμπι και σίγουρα έμεινε ικανοποιημένος όχι μόνο από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων αλλά και από το θέαμα που παρακολούθησε.

ΝΙΚΗ XΡΙΣΤΟΣ(Αχιλλέας Καραβασίλης): Ακριτίδης, Ζαχαρίας, Διαμανταρούλας, Εμμανουηλίδης, Μήρτσιος, Πουλιάκας, Κοτζάογλου, Καλλανίδης, Καλαμάρας, Χασαπίδης, Πετσιάνης

Έπαιξαν ως αλλαγή: Θεοχαρίδης, Τζώγας, Παυλίδης, Νίσκας, Μιχαηλίδης, Κικίδης, Καμπερίδης, Χερχελετζής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΝΑ(Γιούρας Πολυχρονίδης): Κηπουρός, Αβραμίδης, Θανάσι, Χατζηθεοδώρου, Ακριτίδης, Αμανατίδης, Θεοδωρίδης, Πεχλιβάνης Νικ., Μαυρομμάτης, Μπαλτζής, Σαμαρτζίδης,

Έπαιξαν ως αλλαγή: Τασάκης, Τάλλας, Πανάγος, Μπέλμπα, Πεχλιβάνης Σωτ., Ελευθεριάδης

Πηγή : Serresgoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται. Σχόλια γραμμένα σε ''greeklish'' δημοσιεύονται, αλλά καλύτερα να τα αποφύγετε.