Snowfall Widget for Blogger

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Ξεκίνησαν τα βάσανα... Με Αχιλλέα Καραβασίλη στον πάγκο

Ξεκίνησαν τα βάσανα για τη Νίκη Χριστός, σήμερα το απόγευμα στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του χωριού, με τη Νέα Διοίκηση του Αλέξη Σταμάτη να δίνει σχεδόν σύσσωμη το παρόν. Η πρώτη προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Κώστα Τσερμεντζέλη προπονητή των Ακαδημιών.

Διαβάστε περισσότερα...

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης προπόνησης,  συνεδρίασε για πρώτη φορά το Νέο ΔΣ και πήρε σημαντικές αποφάσεις. Κατά αρχήν επέλεξε και ανακοίνωσε το νέο προπονητή που είναι ο Αχιλλέας Καραβασίλης.
Ο 45χρονος προπονητής είναι κάτοχος πτυχίου UEFA B και έχει δουλέψει επί σειρά ετών στις Ακαδημίες του Πανσερραϊκού, παρουσιάζοντας πολύ σημαντικό έργο.
Αυτά τα δυο πολύ σημαντικά προσόντα ήταν που έπεισαν τους Διοικούντες της Νίκης να τον επιλέξουν ανάμεσα στις  προτάσεις που υπήρχαν, αφού στόχος τα Διοίκησης είναι να αξιοποιηθούν οι Ακαδημίες της και η πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται εκεί, από τους Κώστα Τσερμεντζέλη και Νίκο Καλαμάρα.
Στη συνέχεια τέθηκε επί τάπητος το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ,  που ως γνωστό αποτελείται από νεαρούς παίκτες που προέρχονται από τις Ακαδημίες έγιναν οι προτάσεις αξιολογήθηκαν και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και ανακοινώσεις των ανανεώσεων αλλά και των μεταγραφών, έμπειρων παικτών που θα τους πλαισιώσουν.

Πηγή : serresgoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται. Σχόλια γραμμένα σε ''greeklish'' δημοσιεύονται, αλλά καλύτερα να τα αποφύγετε.