Snowfall Widget for Blogger

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Δεύτερο τουρνουά ακαδημιών "Νίκη Χριστός"

Μια τεράστια επιτυχία σημείωσαν οι Διοικούντες της Ακαδημίας Νίκης Χριστού, διοργανώνοντας άψογα το 2ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στις πανέμορφες Αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, σήμερα Σάββατο 19 Μαΐου 2013.
Διαβάστε περισσότερα...


Πάνω από 200 ποδοσφαιριστές γέμισαν τα πέντε γήπεδα που είχαν ετοιμαστεί για τις ανάγκες του Τουρνουά και πρόσφεραν πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα για πέντε περίπου ώρες.
Ήταν εκεί οι Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, οι Ελπίδες Καβάλας, οι Ελπίδες Ξάνθης, του Εθνικού Σιδηροκάστρου, των Λεόντων Σερρών, του Παναθλητικού Σερρών και του Μεγάλου Αλέξανδρου Ηράκλειας.
Το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές, που περιελάμβανε τη διεξαγωγή 36 αγώνων εκτελέστηκε χωρίς καθυστερήσεις, αφού η συνεργασία, αλλά και η συμπεριφορά των συμμετεχόντων ήταν υποδειγματική. Οι διαιτητές ήταν στην θέση τους, ακόμη και ο γιατρός του τουρνουά, στις λίγες φορές που χρειάστηκε να επέμβει πρόσφερε κι αυτός τις υπηρεσίες του, εμπνέοντας την απαραίτητη ασφάλεια στους μικρούς αθλητές.
Ο κόσμος σε καμιά στιγμή δεν δυσανασχέτησε, αφού παντού υπήρχαν εθελοντές έτοιμοι να τους παράσχουν κάθε εξυπηρέτηση. Εξάλλου οι διοργανωτές είχαν φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ τα μαγκάλια είχαν πάρει φωτιά προσφέροντας νόστιμες τοπικές λιχουδιές ενώ όσοι επέλεξαν και την Εξοχική Ταβέρνα που είχε στηθεί στο Αλσύλλιο δίπλα από το γήπεδο, απόλαυσαν δροσερές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.
Η πολύ ωραία αυτή διοργάνωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση όλων των ομάδων σε μια σεμνή αποχαιρετιστήρια τελετή, όπου οι γονείς-φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν για μια ακόμη φορά τους μικρούς πρωταγωνιστές.
Φεύγοντας οι συμμετέχοντες είχαν μόνο καλά λόγια να πουν ευχόμενοι και του χρόνου.

(Πηγή : www.serresgoal.gr )

1 σχόλιο:

  1. Μας ξαφνιασατε ευχαριστα με την αρτια διοργανωση του Τουρνουα.
    Τα παιδια δεν ηθελαν να φυγουν(ουτε και μεις). Τελεια διοργανωση σε αριστο περιβαλον(συγχαρητηρια στη τοπικη κοινωνια),
    Σας ευχαριστουμε, ναστε καλα, να διοργανωνετε και αλλα τετοια.Θα υπαρχουν μονο καλα λογια απο ολους τους συμμετεχοντες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται. Σχόλια γραμμένα σε ''greeklish'' δημοσιεύονται, αλλά καλύτερα να τα αποφύγετε.