Snowfall Widget for Blogger

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Στρυμών Στρυμωνικού - Νίκη Χριστός : 4-1 (1η αγωνιστική)

Με το αριστερό μπήκε η "Νίκη" στις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών με την βαριά ήττα με 4-1 από την ομάδα του Στρυμωνικού.
Η απειρία έπαιξε σημαντικό ρόλο, η χρονιά θα είναι περίεργη και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα χρειαστούν στήριξη άλλα θα πρέπει να δουλέψουν πολύ και να έχουν μεγάλη υπομονή.

Διαβάστε περισσότερα...
Η ομάδα του Σρυμωνικού έδειξε από τα πρώτα λεπτά ότι έψαχνε την νίκη κρατώντας την μπάλα κοντά στα καρέ της "Νίκης" που με την σειρά της έδειξε αδυναμία στο να παίξει ορθολογικά σε πολλές περιπτώσεις κυρίως λόγο της απειρίας της ομάδας.
Η ομάδα μας δέχτηκε από νωρίς δύο όμορφα γκολ που έκαναν το έργο της ακόμα πιο δύσκολο, το πρώτο με μακρινό σουτ αφού ο αντίπαλος παίκτης "άδειασε" δυο παίκτες του Χριστός ενώ το δεύτερο το σημείωσε ένας όχι και τόσο παλιός γνώριμος της "Νίκης" αφού πέρσι ήταν μέλος της ομάδας μας στην Α' τοπική κατηγορία ο Σωτήρης Χαμπαρίδης.
Η ομάδα μας κατάφερε να μειώσει προσωρινά με ένα φάουλ που εκτελέστηκε έξω από την περιοχή από τον Μαυρομάτη και βρήκε τον Μουρατίδη που με το κεφάλι έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η "Νίκη" εμφανίστηκε πολύ κατώτερη των προσδοκιών και σχεδόν από την αρχή παραδόθηκε στις ορέξεις του "Στρυμών" που κατάφερε να σκοράρει άλλες δυο φορές.

Πλέον η ομάδα μας στρέφει την προσοχή της στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ομάδα του "Ηρακλή" Σερρών.

Οι άτυχοι του αγώνα ήταν αναμφίβολα οι Τουρατζίδης και Διαμανταρούλας που τραυματίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο και αντικαταστάθηκαν .
Εμείς με την σειρά μας να τους ευχηθούμε περαστικά, καλή ανάρρωση και σύντομα κοντά μας.

Σύνθεση : (Προπονητής : Αχιλλέας Καραβασίλης)

Ακριτίδης, Διαμανταρούλας( λ.τρ. Ζαχαρίας), Εμμανουηλίδης, Μπατσιούλας, Καλλανίδης, Πασχαλίδης, Τουρατζίδης(λ.τρ. Καλαμάρας), Χασαπίδης(Κοτζάογλου), Μουρατίδης, Μαυρομάτης, Νίσκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται. Σχόλια γραμμένα σε ''greeklish'' δημοσιεύονται, αλλά καλύτερα να τα αποφύγετε.